PEČENÝ NADÍVANÝ BŮČEK.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ BŮČEK / 


Dobré.

INGREDIENCE: 750 g vepřového bůčku, 2 žemle, 100 ml mléka, 1 vejce, kousek vepřové játry, ml. pepř, 3 stroužky česneku, 1 cibule majoránka, olej.

POSTUP PŘÍPRAVY: Bůček nožem naplocho nařízneme tak, aby vznikla kapsa. Žemle pokrájíme, vložíme do misky a zalijeme teplým mlékem. Přidáme vejce, umletou játru, nasekanou cibuli, prolisovaný česnek, osolíme, opepříme, přidáme majoránku a promícháme. Nádivkou naplníme bůček, otvor zašijeme a kůži nařízneme na mřížky. Vložíme do vymaštěného pekáče, osolíme, pokapeme olejem a podlijeme vodou. V předehřáté troubě pečeme do růžova, během pečení podléváme výpečkem a horkou vodou.



PEČENÝ NADÍVANÝ BŮČEK. PEČENÝ NADÍVANÝ BŮČEK.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1310 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz